Default

Learn About How To Find Data On The Website Pddikti Forlap Students

How to Search Data PDPT College students in Higher Education, 2016. For those of you who wish to find the student data do not have to wonder anymore. Since 2013 the Directorate Basic of Higher Education has been providing a site where can see your data in the University.

Sites that are resolved in forlap.dikti.move.id is your remedy to search the student data. Within the site there are features of the data base that shops all college students throughout Indonesia. This feature is called the Higher Education Data Foundation (PDPT).

In this Higher Education PDPT all data that covered the reporting data submitted by all University each semester. Not only profile universities, lecturers and college students, there are also data worth every semester that may then be processed and entered into the system SIPKD (Lecturer Profession Development Information System) and will influence the future profession of a lecturer.

In the following paragraphs, we will learn about how to find data on the website PDDIKTI Forlap students so that we know if we are registered in PDPT run Higher Education.
How to Find the Latest Student Data

1. Go to site forlap.dikti.move.id

2. Once open, click on the “Search Data”> press “Profile college student has” as shown below

3. After the student provides entered the Profiles menu, you must fill out the form with the data you need to search.
* College: type the name of the college you need to find the profile of students.
* Program: after selecting a university, usually will appear choice of majors. Choose relating to your needs
* Keyword: in this column is definitely filled with the name of the college student or the NIM.
* Safety: content with what is mentioned in the captcha image

4. After clicking on Search Students

5. If the data you input is right, it will display the search results like this

6. Now, click the name of the college student to see the profile of Students, Background and History Lecture Status His studies like this

If you’ve followed this far means that you should already know how to get data on the webpage PDDIKTI Forlap student. In that case, if the data you are searching for, then it is definitely registered in Higher Education Data Base of Higher Education and is considered as a student in Higher Education.

This trick Student Data Checks – FORLAP Higher Education. Checks Student Data – Data Base of Higher Education (PDPT) of the Directorate Basic of Higher Education is a national database. PDPT collect data from all universities.

Database of Higher Education provides information ranging from program (Prodi), the profile of Higher Education, lecturer profile and including student profile data.

All data provided are data from reporting submitted by all University each semester.
Checks Student Data

Higher Education Data Base isn’t just contain profile data Universities, professor or college student, but also including the value of data likewise student in every semester.

The data gathered in this PDPT will then be processed and entered into the SIPKD system (Lecturer Profession Development Information System). That data will affect the profession of a Lecturer.

However, we do not discuss how to login to Higher Education Database – Forlap Dikti to perform Student Data Checks. The goal is to see if our data has been registered in Higher Education Database (PDPT) handled by Dikti.

To enter in Forlap Dikti, Higher Education Database, the way is quite easy, follow the following website pages:
1. Search Higher Education Profile Data
2. Search Data Profiles Prodi (Study Plan)
3. Search Lecturer Profile Data
4. Search Student Profile Data
5. Search Research Data

Here’s How to Ensure Your Data is Listed on Higher Education. Following a protests of a number of Halu Oleo Kendari University college students who claimed not to be registered in Dikti, could cause concern to college students and additional UHO alumni. Because, if not registered, then maybe you are an alumni or an illegal student.

To discover you have registered in UHO, just open up the official internet site of Kemenristek Dikti, Forlap Dikti.go.id.

After opening the official website Forlap Dikti.move.id, you can directly click on the blue menu located on the top right part of the website.

After clicking on it, will appear several commands. You just click search data.

In search of this data, you are again herded to choose, search data about university accreditation, research program and student.

For college students or alumni, to ensure they registered their identity in Dikti, simply click the search for student data.

After clicking on it, you may be prompted to fill in the fields in between, campus origin, name based on whip and columns of code which have been prepared.

Earlier, dozens of students and some UHO alumni staged a protest protesting their name unregistered on Dikti’s recognized website.

Field coordinator M Hazratul Ansar confessed, after he checked his name on the official internet site of Mentianek Dikti, http.forlap. Dikti, his name is not registered at all. In fact, he stated, he was among the students who had been studying at the Division of Anthropology Faculty of Sociable and Political Sciences or FISIP UHO since 2014.

“In Anthropology right now there are 500 more college students. But those enrolled in Dikti only 99 college students, “he stated, Tuesday, January 24, 2017.

This changes the range

5 Best Employee Class Classes in Jakarta. Hallo close friends, meet again with us at informasikampus.com

Website that provides updated information and updates about campus existence, from students, lecturers, responsibilities, sampu hangout students are great fun. Psstt We recognize when there is nyontang writing lho :).

Okay back to the main name, about the lecture list for employee alias employee course in dijakarta.

Any way .. Why do employees need to be cape-cape lectures? Have you got money, what’s the list of lectures again? Ooo For those of you who do not know and still anteng2 wrote function and really cozy without college .. Well we see 10 even more years .. When your new juniors enter, all of a sudden the position is placed on you .. How does it experience? Sakitt Sakitt The pain is here (While stroking the chest). Well that’s what Luna feels. Time ga kerasa eh already 5 years aja therefore employees and not sempet university .. Haduhh .. His career stalled.

If you’ve read, let’s go directly discuss one by one about the classroom workers in Jakarta. What we must discuss when it comes to price, area and potential graduates yes :).

University of Indraprasta

Employee Class System in Jakarta

Unindra’s Children with the Nature’s Jewelry Pride

Yuk .. We slide into the region of ​​TB simatupang. Behind ANTAM there is a pretty good campus Okay for the employees to continue their studies. His name is usually Unindra aka Universitas Indraprasta. The campus was founded by Teachers Association of Indonesia. And is the central campus of PGRI. Although founded by PGRI, this campus ga only there are education majors you know. For you who want to enter the technique, right here also presently there are engineering industry and engineering informatics. May be tried for you who are in Jakarta

About tuition fees, right here the cost of the world’s cheapest program akherat .. hehehe .. Initial deh .. if the cost of tuition you can check where wrote, definitely right here the cheapest. But if any additional problem .. Hmm .. Somewhat much less so. Because university place for this one employee. Have a total of about 20,000 college students per class. And if you look at the capacity of the space that has not been enough to make the students often lecture ride.

There are passengers in Posyandu, in elementary college, junior high school even pass Exam passengers in kindergarten. Any way, if you think this campus is enough to come sit down and diplomas come. Well You’re Wrong .. This is a lecture series and you must become overwhelmed with the same job that nau’dzubillah accumulate this. So .. For those of you who want to go to university and take the employee class with a low end spending budget (Plus ga objected to the same job) ,, Please try to stop at the campus located in Poltangan – South Jakarta this :).

2. National University
Campus of the National University of Employee Class

College student Unas Sedang Demo in front of the Palace

Well This one is one of the oldest universities in Jakarta. Located behind Pasar Minggu- South Jakarta, precisely on Jl. Asem (same deket Jl. Salihara). Unas Campus is somewhat nyempil in case you are not familiar to the same place guaranteed too. But make no mistake, the area is big enough too you know.

The campus is located in the south of Jakarta region, have enough majors that you could choose according to your wishes or your majors as an employee (meaning in function). In UNAS you can register for college in quite a lot of faculty. There are faculties of Sociable and Political Sciences, There are Faculty of Agriculture, there are Faculty of Economics, Faculty of Languages, Faculty of Engineering and many more.

So .. Surely you check and ricek first to this campus, before deciding to nyambi class workers on campus where.

3 Universitas Jayabaya
Technical University in Jakarta

Bambang Widjajanto, One of Alumnus of Jayabaya University

Well this is ya, dedengkotnya Technical campus. Campus whose name is taken from one of the King’s name on the island of Java is usually a campus that has managed to give birth to many corporate leaders and community leaders you know. Contact it MS. Kaban (Minister of Forestry) and Egi Sudjana (Table Member) and many more. They are somewhat of a successful example of education in Jayabaya.

Well for you who again nyari course employees to continue college. The good news is, in Jayabaya is available class of workers who really cool. Because you can go to university on weekends. Squirt!

In addition, Tuition charges in Jayabaya also quite affordable, even here nih can be repaid 6 times for each semester. Imagine how easy it is to take a lecture here.

The campus is famous for its engineering faculty offers two campuses. The one in Pulomas is usually one in east jakarta (Jl. Raya Cimanggis). In the year 2015, the campus Jayabaya has managed to release a thousand graduates who directly accepted the work in the industrial globe. Not just as an ordinary employee, but the survey proves Jayabaya’s education is a lot of the Manager in leading companies. Contact it Sigit Prayitno (now manager at Van Melle) and Bayu Aji (HSE Manager Clariant) a new 2 years of direct pass can be shot. Understand .. right here didikannya okay actually hell (Upss .. Sorry is not a promotion .. Abisnya see friends in Jayabaya very fast development).

For friends who work in the company as an employee, Jayabaya is one of the best choice to continue your university lho (Luna aja sampe relocated from additional campus here so see the alumni who WOW bgt … Kalo ga consider check Linkedin aja hehe). For those of you who like the world of Engineering such as automotive engineering, Chemical Engineering (Psst Chemical Engineering in Jayabaya The 2nd Greatest After UI lho), Electrical Engineering and Civil Engineering. Believe deh Jayabaya is One of The greatest Campus for the field of engineering mentioned earlier.

In Jayabaya, you also will not see the name Ospek or MOS. Right here the introduction only, though therefore susana familiarity Jayabaya thick actually lho .. And this is what makes Alumnusnya easy to find function hehe (Call the name and Pressure .. Yup you ready to work .. Sstt .. Do not tell anyone yes). Well ..

4. University of Mercu Buana
Employee Course Lecture in Jakarta

Mercubuana University in Meruya

Private campuses this one is one of the campus IT Printers children are fairly amazing at loh. Located in West Jakarta Region citrus gardens. Campus this one, could be an option for friends of workers who want to list class college workers.

In addition to the place and good services, the campus also has a number of programs to support activities not run boring lecture. There is a painting competitions, debates, speeches and more. Therefore for my friends who have been a day of work as an employee and need to distribute hobby or talent. Deh may register right here.

The college was founded by H. This Probosutedjo, originally named Self Dewantara, and over time turned into Mercu Buana University alias UMB. For the comrades who have an interest in the diverse field of faculty, here are also quite a lot of faculty who can get into the buddy you know. There Faculty of Economics and Business, Faculty of Psychology and Faculty of Design of the creative arts. But… If Luna does suggest to my friend informasikampus.com to main in informatics methods, because here are well known for the IT sophistication possessed by college students. How cool is usually that if the employee so the IT whiz because the list at UMB.

5. Pancasila University
Lectures where the best place for workers in the Region jakarta?

Pancasila University in Jakarta is located south

Lecture want ngambil Legislation? UP (Pancasila University) was the mastermind. Yes Pancasila University is one of the best options for friends of employees who want to register a course of workers in the legal field.

Has ranked the top 10 in neuro-scientific law, University which is situated in the region Srengseng Rice (near Lenteng Courtroom – South Jakarta) has already been quite nicely known everywhere. Among the alumni who was simply well respected as an attorney can be Mister Harry Ponto. Shush. Pak Harry is currently as secretary of the overall Council of the Indonesian Advocates Lho .. Steady Kan ..

As well as the legal department, for you personally who are interested in neuro-scientific pharmacy. The faculty has its own place, this is among the campus with ideal in class pharmacist career lho Jakarta (After UI yes).

Bisnis Baru Dalam Hidup Luna Maya

Bagi anda yang telah aktif untuk mengetahui tentang gosip terkini selebritis pasti telah mengenal nama yang satu ini. Siapa lagi kalau bukan Luna Maya, model dan juga artis yang memang selalu memiliki kabar selebriti yang menarik untuk diikuti. Memang sekarang ini banyak sekali artis terkini yang memiliki paras cantik, atau bahkan telah berhasil dalam dunia sinetron dan lain sebagainya. Tetapi tidak dipungkiri, bahwa Luna tidak akan pernah lepas dari berita artis terbaru hari ini yang dinantikan oleh para penggemar.

Dibawah ini terdapat beberapa pemberitaan tentang Luna, yang tentunya tidak boleh anda lewatkan, dan harus anda ikuti, tenang bisni Luna. Lalu, apa berita terhangat dari seorang Luna? Tentunya setelah diterjang beberapa skandal tentang hubungannya dengan seorang personil band, ternyata tidak membuat Luna lantas surut dalam dunia entertainment. Setelah beberapa waktu vakum, akhirnya banyak berita selebritis hari ini yang memberikan informasi tentang bisnis terbaru dari Luna.

Meskipun banyak sekali info selebritis yang memberikan kabar tentang bisnis baru Luna, bukan berarti luna akhirnya tidak merambah dunia modeling lagi. Berita Luna Maya yang terbaru, meskipun telah melakukan bisnis, tetapi Luna masih aktif dalam beberapa acara seperti talkshow, lalu juga film pendek, yang memang merupakan pekerjaan awal Luna, dan bisnis ini merupakan salah satu hal baru yang dipelajari dan tengah dilakukan. Lalu, apa saja produk dalam hal fashion yang dilakukan oleh Luna?

Dari beberapa info artis yang beredar, memang sekarang ini telah muncul merek yang merupakan keluaran dari Luna, dan tentunya beberapa baju yang memiliki design khusus, dengan karakter fashion Luna. Tetapi, dalam kabar artis hari ini belum diketahui apakah telah ada toko yang memang menjual produk yang dimiliki oleh Luna, bagi para penggemar tentunya dapat melihat dalam instagram, atau media online yang memang menjual barang tersebut. Memang menurut kabar artis terbaru, Luna sekarang tengah fokus dalam melakukan bisnisnya, tentunya hal ini merupakan salah satu semangat yang sangat menakjubkan dari artis yang satu ini.

Bertambahnya Usia Iwan Fals Yang Dirayakan Di Sebuah Konser

Acara ulang tahun sejatinya dapat dilakukan di rumah, rumah makan, kafe atau taman. Berbeda dengan acara ulang tahun pada umumnya, Iwan Fals merayakan ulang tahunnya dengan sebuah konser music. Iwan Fals yang merupakan seorang penyanyi dan seorang pencipta lagu ini sebelumnya tidak pernah merayakan ulang tahun dengan mengadakan konser besar. Untuk pertama kalinya di tahun 2016, Iwan Fals mengadakan konser untuk memperingati bertambahnya usia. Info selebritis yang beredar di dunia music mengatakan, ada banyak artis ibu kota yang akan mewarnai konser music tersebut.

Iwan Fals mengadakan konser pada acara ulang tahun yang ke-55 tahun. Untuk pertama kalinya, seorang Iwan Fals bersedia merayakan hari jadinya dengan menyelenggarakan konser. Kesediaan Iwan Fals tentunya memiliki alasan yang jelas. Putra bungsu sang legenda music ini merasa heran, mengapa sang ayah tidak pernah sama sekali merayakan ulang tahunnya dengan mengadakan acara yang besar. Karena alasan inilah, Iwan Fals bersedia untuk menyelenggarakan konser sebagai wujud bertambahnya usia.

Di acar ulang tahunnya, Iwan Fals menyanyikan beberapa lagu ciptaannya secara langsung. Lagu Iwan Fals yang didengar di konser tersebut mampu menyembuhkan rasa kangen penikmat music dengan lagu-lagu buatan Iwan Fals. Penonton bahkan mengikuti irama lagu dengan menghentak-hentakkan bagian tubuh mereka. Suasana semakin hangat dengan dekatnya interaksi antara bintang utama dengan para penonton. Tidak hanya sebuah lagu yang Iwan Fals sampaikan, ia juga menyanyikan beberapa lagu andalan yang terdapat di dalam kumpulan lagu Iwan Fals.

Para penggemar Iwan Fals dapat menikmati keseluruhan lagu Iwan Fals yang dinyanyikan pada acara konser lagu tersebut. Konser music untuk menyambut ulang tahun Iwan Fals tidak akan terjadi pada kesempatan berikutnya. Karena kesempatan yang tidak datang setiap waktu, para penggemar Iwan Fals menggunakan kesempatan tersebut dengan sebaik mungkin dan menjadikannya sebagai ajang untuk menikmati lagu Iwan Fals dengan leluasa. Penggemar dapat menikmati setiap lagu Iwan Fals pada acara konser music yang dilakukan oleh Iwan Fals tersebut dengan percuma.

Ariel Tatum Berpose Dengan Menggunakan Bikini, Mirip Dengan Kyle Jenner?

Untuk beberapa waktu hari ini, ada gosip barumengenai Ariel Tatum, dimana selebritis tersebut memang jarang terlihat di dunia hiburan. Meskipun begitu namun ada saja gosip hari ini mengenai aktris tersebut, dan ia juga tidak dilupakan juga oleh publik mengenai berita terbaru hari ini. Berita Ariel Tatum di media sosialnya memang selalu ramai dan penuh sensasi, banyak juga para penggemarnya membanjiri komentar di akun instagram aktris tersebut. Entah itu dalam bentuk pujian ataupun dalam bentuk hujatan pada aktris Indonesia tersebut.

Memang betul sekali jika Ariel memang sering dikenal mengunggah foto – foto seksi pada akun instagramnya, foto – foto tersebut memang beranekaragam, dapat berupa foto selfie Ariel, foto kegiatan sehari – hari, ataupun foto kegiatan Ariel yang sedang dilakukannya. Untuk foto Ariel Tatum, dengan gosip hari – hari ini, Ariel mengungah foto yang sedang berlibur ke Spanyol, tepatnya yaitu di Libya. Di Negeri Matador tersebut aktris Indonesia yang seksi ini mengunjungi salah satu pantai yang eksotis, dan tentunya tempat tersebut terkenal akan pemandangan matahari terbenamnya.

Dari tempat tersebutlah aktris ini mendapatkan gosip terbaru akan liburannya yang menggunakan pakaian seksi. Untuk berita Ariel Tatum mengenai penampilan seksinya memang sudah tidak asing lagi bagi kita, karena tidak hanya sekali atau duakali saja berita artis tersebut hadir di lingkungan kita, namun sudah sering. Sebagai sosok yang bisa dikatakan aktif dalam melaukan pengunggahan foto di instagram, Ariel pamer akan pose dirinya yang sedang berfoto elfie close up. Pada gambar tersebut gadis yang berusia 19 tahun ini terlihat sangat seksi dengan menggunakan bikini hitamnya.

Jadi wajar saja bila gosip terkinimengenai Ariel banyak diberitakan di media sosial. Berita Ariel Tatummemang saat ini sudah menyebar dimanapun, untuk itu ada beberapa orang juga yang mengatakan bahwa aktris Ariel Tatumini mirip dengan aktris kondang Hollywood yaitu Kylie Jennner. Selain itu berita terkinimengenai Ariel juga tidak hanya komentar – komentar pada akun ollshop, ada juga beberapa netizen yang membahas berita terbaru artis terhangat dari Ariel yang membandingkan aktris Indonesia dengan aktris baru. Itulah beberapa informasi mengenai gosip hari inimengenai berita terbarudari dari Ariel.

Kaka Slank Pahami Porsi Di Usia Ke-43

Beberapa waktu yang lalu, Kaka Slank merayakan ulang tahunnya yang ke-43 di markas besar Slank. Berbagai kejutan datang dan ucapan selamat mengalir terus karena memang Kaka sangat dicintai. Berita artis terbaru pun banyak yang memberitakan soal Kaka Slank yang bisa dibilang tidak muda lagi. Seperti apakah ulang tahun Kaka Slank kali ini? Berita terbaru, Kaka memberikan beberapa komentar akan usianya yang sudah berkepala empat ini. Seperti yang kita tahu, Kaka adalah vokalis band yang jauh dari gosip artis atau berita selebritis yang hanya mencari sensasi.

Tidak terdengar gosip artis terbaru dan berita artis yang berisikan hal hal pencintraan atau berita artis terkini tentang hal hal gosipnegatif. Ya, walau memiliki masa lalu kelam namun Kaka terus berkarya dan terus memperbaiki diri. Hingga saat ini, Kaka justru menjadi tokoh band yang paling anti narkoba. Ada yang berbeda di usia ke-43 ini. Bukan justru akan tergambar pensiun dari dunia musik, Kaka justru memberikan komentar sebaliknya. Saat ini, Kaka justru mengaku sedang enak enaknya bermain music dan semakin bisa menikmati music.

Ada beberapa hal yang sempat melekat pada Kaka Slank akhir akhir ini. Selain anti narkoba, Kaka bahkan menjadi tajuk utama berbagai berita artis hari ini lantaran dirinya sudah tidak merokok lagi. Ya, salah satu komentar Kaka akan usianya yang sekarang ini dia mengaku keinginannya jauh lebih sederhana. Di ulang tahunnya pun, ia hanya menikmati pesta kecil dan mengaku hanya ingin bersama slankers saja. Hal sederhana tersebut sudah membuatnya bahagia. Berita terkini, ia justru saat ini tidak suka macam macam dan mensyukuri apa yang ada saja.

Di usia yang tidak muda lagi, Kaka juga mengaku lebih tahu porsi. Porsi yang dimaksud disini bukanlah porsi konsumsi makanan dan minuman, namun porsi dalam berkarir di bidang musik. Kaka mengaku, dulu dia akan menghajar lagu apa saja dan tidak peduli akan batas kemampuannya. Saat ini, Kaka justru lebih menikmati music dan bermusik sesuai dengan porsinya. Untuk berita terkini Lagu Slankk terbaru, 2017 ini sudah meluncur albu bernuansa Rock yang segar untuk didengar.

Hal Ini Yang Menjadikan Hubungan Sandra Dewi Dan Suami Hangat

Gossip terbaru dari aktis muda nan cantik Sandra Dewi memang paling di tunggu berita terkini dirinya. Hal ini bukan tanpa alasan, karena Sandra sendiri kini telah menjelma menjadi seorang istri dari pria pengusaha batu bara yang cukup sukses setelah menggelar pernikahannya yang banyak di impikan wanita pada tahun lalu. Berita hari ini mengenai aktris cantik yang sering ditinggal oleh suami untuk bekerja menjadi topic yang hangat di perbincangkan public saat ini.

Banyak sumber yang mengatakan kebenaran akan gossip artis hari ini Sandra Dewi, yang mengatakan hubungan soal Sandra dan suami yang di rasa kian harmonis meskipun sering di tinggal bepergian oleh suami. Hal ini bukan tanpa sebab, karena menurut gossip yang beredar ada hal yang membuat pasangan suami istri ini kian dekat meskipun sama-sama sibuk. Berita terkini artis mengatakan bahwa Sandra sendiri tak merasa kesepian meskipun sama-sama sibuk. Namun hal itu tak menampik bahwa mereka perlu memiliki waktu berdua agar hubungan semakin hangat.

Gosip Terbaru Sandra Dewi yang beredar mengatakan bahwa Sandra dan suami berusaha untuk saling bertukar pikiran saat pagi dan malam. Dan hal tersebut di rasa cukup efektif dan membuat hubungan mereka semakin hangat. Tak hanya itu saja, berita selebritis Sandra yang kian harmonis bersama suami kian di perkuat dengan adanya aktifitas mingguan dan wajib mereka untuk beribadah di hari minggu. Sandra percaya meskipun banyak gossip seputar dirinya yang tidak memiliki waktu bersama, namun dengan adanya kehangatan yang di ciptakan.

Maka berita Sandra Dewi yang banyak di pertanyakan bersama suami juga akan tenggelam sendirinya dan terjawab sudah dengan aktifitas yang dilakukan. Berita artis terkini menjelaskan Sandra sendiri merasa bahwa perlu untuk saling menjaga jarak dan waktu, khususnya di usia produktif yang mereka masih bisa bekerja. Karena menurutnya tidak baik jika sering menghabiskan waktu berdua di rumah, hanya akan berantem terus yang nantinya akan berujung pada ketidakharmonisan yang terjadi dalam rumah tangga mereka nantinya.